SAPTAMANA CAMPIONILOR: Virgil Stanescu i-a invatat pe copiii din AFI Palace trucuri profesioniste de baschet

Cea de-a doua zi a “Saptamanii Campionilor” – eveniment organizat de CSA Steaua Bucuresti si AFI PALACE Cotroceni in perioada 7-12 aprilie – a fost una dedicata baschetului. Copiii de la scolile si liceele bucurestene au avut prilejul sa faca echipa cu doi dintre componentii echipei de baschet Steaua – Paul Mihai si americanul Robert Nyakundi – sa participe la concursuri de aruncari la cos si sa castige numeroase premii din partea organizatorilor. Lor li s-a alaturat siVirgil Stanescu – “campionul zilei” in cadrul programului – care i-a organizat pe cei mici, i-a invatat trucuri profesioniste si a “luptat”alaturi de ei pentru victorie.

In partea a doua a actiunii, la “Studioul Campionilor”, indragitul baschetbalist a povestit lucruri interesante din viata si din cariera sa de sportiv, a raspuns intrebarilor copiilor si le-a oferit acestora carduri de autografe cu dedicatii speciale pentru ei.

Copiii si publicul prezent in complexul comercial au putut astfel afla ca Virgil Stanescu si-a inceput cariera de baschetbalist la 17 ani, ca a obtinut o bursa in America si ca experienta de peste ocean a insemnat si amintirea unei reusite de exceptie – un cos de la un panou la altul in timpul unui meci, ca a avut numeroase momente dificile in viata dar a privit mereu doar inainte si ca din toate cluburile de elita la care a activat, cea mai frumoasa experienta este cea traita la Steaua.

Stanescu i-a sfatuit pe copii sa practice neaparat un sport, baschet sau orice le place mai mult, pentru ca asa vor deveni mult mai sanatosi, mai puternici, mai increzatori in ei si vor avea posibilitatea sa realizeze lucruri deosebite in viata.

Actiunea “Saptamana Campionilor” continua miercuri, 9 aprilie intre orele 13.00 – 15.00, cu un alt sport deosebit – gimnastica, invitatul special in “Studioul Campionilor” fiind, de aceasta, data dubla campioana olimpica SANDRA IZBASA.

Distribuire social media