SĂPTĂMÂNA MARILOR RIVALITĂȚI!

De la mijlocul acestei săptămâni, eterna rivalitate STEAUA – DINAMO programează patru noi episoade, ce se anunță la fel de încinse ca de obicei. Trei dintre echipele sportive ale Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București” se vor întâlni pe trei fronturi, toate având ca numitor comun propriul teren, ca atu pentru roș-albaștri.

Spectacolul sportiv va fi deschis de handbaliști, care vor întâlni miercuri, de la ora 17:45, campioana en-titre, Dinamo. Sala Polivalentă va fi gazda acestui prim duel care a stârnit un mare interes, reflectat în numărul mare de bilete vândute.

Începând de sâmbătă, spectacolul se mută în Complexul Sportiv Ghencea, care va fi gazda ciocnirilor dintre cele două rivale bucureștene. În bazinul de polo Steaua, campionii militari vor întâlni în manșă dublă echipa din Ștefan cel Mare, sâmbătă și duminică, de la ora 11:00.

Sperăm într-o participare cât mai numeroasă a suporterilor, cu atât mai mult cu cât, la terminarea celei de-a doua partide, la numai câțiva metri distanță, va începe clou-ul acestui veritabil turnir între cele două cluburi.

Pe terenul central de rugby, Steaua se va confrunta cu Dinamo în semifinalele „Cupei Regelui”. Întâlnirea, ce se anunță foarte dârză, va începe la ora 13:00. Cu suportul unui public cald și numeros, rugbiștii roș-albaștri vor încerca să își valorifice la maxim șansele și să își asigure calificarea în finala competiției.

Distribuire social media