Șapte scrimeri de la CSA Steaua trag în week-end la etapele de Cupă Mondială de la Chengdu, Sint-Niklaas și Budapesta

Orașele Chengdu (China), Sint-Niklaas (Belgia) și Budapesta (Ungaria) găzduiesc în acest week-end, de vineri și până duminică, în perioada 22-24 martie 2019, etape de Cupă Mondială pentru seniori la spadă feminin, sabie feminin și sabie masculin.
Scrimerii de la CSA Steaua sunt prezenți în toate cele trei competiții, iar detalii despre ceea ce-i așteaptă în acest week-end puteți citi în rândurile de mai jos:

Predescu, Udrea și Vereș sunt în China!

Orașul chinez Chengdu găzduiește de vineri și până duminică, în perioada 22-24 martie 2019, o nouă etapă de Cupă Mondială de spadă feminin seniori. Printre cele 167 de sportive înscrise în competiție se află și cinci românce, iar trei sunt de la CSA Steaua: Alexandra Predescu, Maria Udrea și Greta Vereș. În China mai trag pentru țara noastră Bianca Benea (CSM Oradea) și Amalia Tătăran (CS Dinamo). Antrenor: Cornel Milan. Vineri se trage în calificări, sâmbătă are loc tabloul principal de 64 la individual, iar duminică se dispută concursul pe echipe.

Sabina Martiș trage la Sint-Niklaas!

După ce a debutat în Cupa Mondială de sabie seniori feminin la Atena, stelista Sabina Martiș este prezentă în acest week-end în Belgia, la Sint-Niklaas. Alături de ea, la etapa de Cupă Mondială de sabie seniori feminin din Belgia mai sunt prezente Bianca Pascu (CS Dinamo) și Andreea Lupu (CSM Iași). Azi se trage în calificări, sâmbătă are loc tabloul principal de 64 la individual, iar duminică se dispută concursul pe echipe.

Badea, Cruțu și Iancu, pe planșe la Budapesta!

La o săptămână distanță de la Grand Prix-ul de spadă feminin, Budapesta găzduiește din nou o întrecere importantă de scrimă: etapă de Cupă Mondială de sabie masculin seniori. La startul întrecerii se vor alinia 222 de sabreri, iar nouă dintre ei sunt din România: Alin Badea (CSA Steaua), Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Mihai Cruțu (CSA Steaua), George Iancu (CSA Steaua), Codrin Cozmuleanu, Mădălin Bucur, Sorin Eftimie și Răzvan Usachi. Vineri se trage în calificări, sâmbătă are loc tabloul principal de 64 la individual, iar duminică se dispută concursul pe echipe.
FOTO: FR Scrimă

Distribuire social media