Șase scrimeri de la CSA Steaua trag în week-end la Cupele Mondiale de spadă și sabie seniori

Finalul acestei săptămâni este plin de competiții pentru scrimerii seniori de la CSA Steaua. Șase dintre cei mai valoroși scrimeri roș-albaștri trag de vineri și până duminică, în perioada 8-10 martie 2019, la etapele de Cupă Mondială de la Budapesta, Atena și Padova, la spadă și sabie.

Ana Maria Brânză, Maria Udrea și Greta Vereș – la Budapesta

La Budapesta, în week-end-ul 8-10 martie 2019 are loc Grand Prix-ul de spadă masculin și feminin. La feminin, România este reprezentată de opt sportive, trei dintre ele fiind de la CSA Steaua. Este vorba de Ana Maria Brânză, Maria Udrea și Greta Vereș. Celelalte cinci spadasine românce sunt: Adela Danciu, Mihaela Leonte, Claudia Năboiu, Amalia Tătăran și Raluca Sbîrcia. Antrenor: Cornel Milan. La spadă feminin, calificările au loc sâmbătă, 9 martie, iar tabloul principal de 64 se trage duminică, 10 martie.

Sabina Martiș – la Atena

La Atena are loc în perioada 8-10 martie 2019 o nouă etapă de Cupă Mondială la sabie seniori feminin. România este reprezentată la această întrecere de sabrerele Sabina Martiș  (foto, CSA Steaua), Andreea Lupu și Bianca Pascu. Concursul are loc la individual și pe echipe. Sportivele românce trag la individual, vineri și sâmbătă, 8 și 9 martie, și pe echipe, duminică, 10 martie.

Alin Badea și Mihai Cruțu – la Padova

La Padova, la acest final de săptămână se desfășoară etapă de Cupă Mondială la sabie seniori masculin. Pentru țara noastră vor trage în Italia următorii sportivi: Alin Badea (CSA Steaua), Mihai Cruțu (CSA Steaua), Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Mădălin Bucur și Codrin Cozmuleanu. Competiția are loc la individual și pe echipe. Vineri au loc calificările la individual, sâmbătă se dispută tabloul principal de 64, iar duminică se trage pe echipe.
FOTO: FR Scrimă

Distribuire social media