SCRIMĂ – Steaua a câștigat Cupa României la floretă și în proba pe echipe

Floretistele Maria Boldor, Corina Damaschin și Mălina Călugăreanu au adus în palmaresul C.S.A. Steaua o nouă Cupă a României la echipe după ce s-au impus în finala de astăzi în fața reprezentantelor clubului gazdă C.S.U. Politehnica Timișoara cu scorul de 45 la 32, reeditând astfel performanța de anul trecut. Ce-a de-a doua echipă a clubului nostru, formată din junioarele Teodora Sîrbu, Raluca Drăghici și Anca Săveanu, și-a îmbunătățit rezultatul din 2013 și a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului, prin victoria cu 45-27 împotriva echipei C.S.U. Satu Mare.

Cele două echipe ale clubului nostru, antrenate de Petre Ducu și Florin Gheorghe, s-au întâlnit pe planșă chiar la primul meci, iar experiența și-a spus cuvântul: C.S.A. Steaua 1 a învins C.S.A. Steaua 2 cu 45-18. Înfrângerea nu le-a demoralizat defel pe ”cele mici”, pentru că fetele au învățat din competițiile de până acum că trebuie să fie pregătite oricând să întâlnească pe planșă, ca adversară, o colegă sau o prietenă.

Clasamentul final al Cupei României la Floretă feminin (echipe) arată astfel:

  1. C.S.A. Steaua 1
  2. C.S.U. Politehnica Timișoara
  3. C.S.A. Steaua 2
  4. C.S. Satu Mare

Floretistele noastre rămân în continuare la Timișoara unde va avea loc, sâmbătă, prima etapă de Cupă Mondială la floretă femin juniori din sezonul internațional 2014/2015.

Distribuire social media