SONDAJ| Vrem să aflăm părerea ta

STEAUA BUCUREȘTI lansează o nouă provocare tuturor suporterilor săi pentru a participa la un sondaj de opinie interactiv.

În perioada 14 – 21 iunie 2019, puteți răspunde la un set de întrebări pentru a participa ca respondent la realizarea unei analize de evaluare a secțiilor pe ramură de sport din cadrul Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” București, completând chestionarul postat pe pagina principală a site-ului oficial al clubului.

Culegerea datelor necesare are scopul de a stabili unele repere statistice, având ca obiectiv elaborarea strategiei de dezvoltare a activității sportive de performanță a Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” București, pentru perioada 2019 – 2024 și în perspectiva 2028.

Acest sondaj nu este un instrument de luare a deciziilor, iar numărul de opinii exprimate de o parte sau alta nu va duce automat la luarea unei decizii. Totuși, datele vor fi utile în procesul de evaluare şi analiză desfășurat la nivelul clubului, astfel încât concluziile extrase să poată conduce la atingerea unui consens.

Timp de o săptămână, accesând chestionarul, suporterii steliști pot participa în mod activ la strategia clubului. NE DORIM SÃ AFLÃM PÃREREA TA!

Distribuire social media