SPADASINELE DE BRONZ S-AU ÎNTORS DE LA TBILISI

Pe aeroportul internațional ”Henry Coandă”, astăzi de dimineață, a aterizat echipa națională de spadă feminin a României, care s-a întors de la Tbilisi, din Georgia, acolo unde a cucerit o excepțională medalie de bronz.

Din cvartetul remarcat a făcut parte stelista Greta VEREȘ, cea care și-a adus o importantă contribuție la prezența pe podium. Echipa feminină de spadă a României se află la începutul procesului de reconstrucție, după ce în 2016 s-a cucerit medalia olimpică de aur.

Componența de la Rio s-a retras însă din activitate, acum fiind pe planșe alte sportive. Greta VEREȘ și coechipierele sale au fost întâmpinate de numeroase oficialități la aeroport, printre acestea numărându-se și specialista în selfie-uri, campioana olimpică a probei Ana Maria BRÂNZĂ-POPESCU. Alte steliste care au așteptat sosirea aeronavei din Georgia, în această dimineață, asigurând primirea pe care fetele o merită, au fost președintele Federației Române de Scrimă, Laura BADEA-CÂRLESCU, dar și managerul secției de scrimă de la CSA Steaua București, Roxana SCARLAT-BÂRLĂDEANU, nume care, de altfel, nu mai au nevoie de nicio prezentare suplimentară.

Felicitări!sc1scr2

scr3

Distribuire social media