Spectatorii revin în tribune!

Conform Protocolului de desfășurare al competițiilor din 20 mai 2021, al FRF, publicat în Monitorul Oficial nr. 522/20 mai 2021, partea 1, partida dintre Steaua București și CS Afumați, din data de 22 mai 2021, programată la ora 17:30, pe terenul 5 din Complexul Sportiv „Steaua” Ghencea, contând pentru barajul de promovare în Liga a 2-a, se va disputa cu spectatori în tribune.

Cu această ocazie, se vor pune în vânzare 200 de bilete, care pot fi achiziționate, în ziua meciului, în intervalul orar 10:00-12:00, de la casa de bilete, aflată la intrarea în Complexul Sportiv „Steaua” Ghencea. Menționăm că o persoană poate cumpăra un singur bilet, în baza actului de identitate, împreună cu dovada vaccinării sau a unui test RT-PCR/antigen rapid NEGATIV, în conformitate cu reglementările de la nivel național, în vigoare.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care doresc să își procure documentele (biletele) de acces la această competiție sunt:

– Să respecte Protocolul de desfășurare al competițiilor din 20 mai 2021 (cap. III, lit.b, c și d);

– Să respecte Hotărârea nr. 531 din 10 mai 2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19;

– Să respecte Hotărârea nr. 550 din 14 mai 2021 pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Anexa nr.3: în spațiile deschise competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a spațiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare;

– Să respecte Ordinul MTS-MS nr. 310/708/2021 pentru aprobarea regulamentelor privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, în vederea desfășurării activităților sportive în spații închise, desfășurării activităților de pregătire fizică în săli de fitness și aerobic, respectiv accesul spectatorilor la evenimentele sportive.

Pentru cei care și-au achiziționat bilet și îndeplinesc condițiile mai sus menționate, accesul în incinta Complexului Sportiv „Steaua” Ghencea se va face începând cu orele 16:00.

Pentru evitarea aglomerației la punctul de acces, avem rugămintea să veniți cu documentul atașat din acest comunicat, deja completat.

 

 

Distribuire social media