Sponsorizări

sponsorizariCSA Steaua propune o abordare inedită în raport sponsorii și partenerii clubului, existenți sau potențiali.

Nu e nici un secret faptul că sportul de performanță, în România și oriunde în lume, are nevoie de o suținere financiară consistentă și constantă pentru a se manifesta, pentru a produce performanțe, recorduri, campioni, bucurie, apartenență, modele sociale, mândrie.

Noi nu căutăm doar sponsori, companii care să ne susțină financiar folosindu-se de facilitățile noii legi a sponsorizării. Noi căutăm Parteneri cu care să construim, alături de care să parcurgem provocatorul drum până în vârf, să fim percepuți de opinia publică ca o echipă, profesionistă și performantă. Să ne bucurăm împreună de drum, nu doar de capătul lui.

Chiar dacă sponsorizarea este un act benevol, de mecenat, noi tratăm fiecare potențial parteneriat plecând de la nevoile partenerului și analizând posibilitățile noastre reale de a răspunde acestor nevoi. Pentru că atunci când știm că putem răspunde ajutorului primit, ajutând la rândul nostru, avem garanția unui parteneriat solid și de durată.

Dincolo de toate acestea, notorietatea pe care Steaua o are în România și în lume, canalele publicitare pe care le activează, brand-awareness-ul pe care îl câștigă orice companie în relație cu clubul nostru… sunt doar câteva dintre argumentele care vor asigura succesul oricărui potențial parteneriat.

promo_icon-indoorOferta completă