Sportivii anului 2014 la CSA Steaua București – FESTIVITATE

PREMIILE CLUBULUI STEAUA PE 2014

Judoka Andreea Chițu, vicecampioană mondială și medaliată cu bronz la Europene în 2014, a fost desemnată sportiva anului la Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, i-a premiat pe cei mai buni performeri ai CSA Steaua într-o ceremonie ce a avut loc vineri, 19 decembrie 2014, la sediul M.Ap.N.

În cadrul festivității, a fost acordat titlul de ”Laureat al anului 2014″ unui număr de 12 sportivi, Roxana Cogianu și Ioana Vrîncianu (canotaj), Steluța Duță (box), Constantin Mironescu și Florentina Caminescu (kaiac-canoe), Cristina Panait și Francesca Gogot (karate), Simona Gherman, Ana-Maria Brânză, Simona Pop și Maria Udrea (scrimă/spadă) și Maria Boldor (scrimă/floretă), echipa de polo pe apă a clubului a fost desemnată ”echipa anului”, după ce a ajuns în semifinalele Euro Cup, lui Iulian Șerban (paracanoe) i-a revenit titlul de ”Sportivul anului 2014 — paralimpici”, în timp ce Iuliana Popa (canotaj) a fost considerată ”Cea mai bună junioară”.

În discursul său, ministrul apărării i-a felicitat atât pe sportivii premiați, cât și pe antrenorii și conducătorii clubului pentru munca depusă și i-a asigurat de tot sprijinul Ministerului Apărării Naționale în pregătirea corespunzătoare a competițiilor și concursurilor anului 2015.

La rândul său, președintele CSA Steaua București, George Boroi, a afirmat că sportivii steliști vor face întotdeauna totul pentru a nu-i dezamăgi nici pe militarii români, nici pe suporterii și simpatizanții clubului din țară sau din străinătate, cărora le sunt dedicate toate performanțele olimpice, mondiale, europene sau naționale obținute sub culorile roș-albastre.

La eveniment au participat, ca invitați speciali, președintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, vicepreședintele Federației Internaționale de Scrimă, Ana Pascu, și președintele Federației Române de Scrimă, Mihai Covaliu.

 

Distribuire social media