Sportivii CSA Steaua București, curierii lui Moș Crăciun pentru copiii cu autism și alte dizabilități

Deși astăzi tehnologia face ca distanțele să fie depășite atât de ușor, există totuși lucruri pe care nici un avans tehnologic nu le poate înlocui. Cu atât mai puțin astăzi, când întreaga planetă s-a oprit în loc de aproape doi ani…

Nu vă faceți iluzii… Moș Crăciun, cu toată super imunitatea câștigată în timp, tot trebuie să fie atent și responsabil, ca noi toți ceilalți. Și pe lângă el, toți elfii săi care, anul acesta, nu pot călători liber. Și-atunci, ce se întâmplă cu scrisorile copiilor adresate Moșului?

Fiți fără grijă! Noi, cei de la CSA Steaua București și Asociația CONIL, am găsit o soluție!
Suntem POȘTAȘII OFICIALI ai Moșului și noi vom duce scrisorile copiilor tocmai în Laponia, la Poșta Centrală a lui Moș Crăciun.
Ce înseamnă asta? Că între 15 noiembrie și 15 decembrie, vom alerga către Laponia cu toate scrisorile copiilor!
Dar nu vrem să fim singuri! Avem nevoie de fiecare dintre suporterii noștri pentru a străbate împreună cei peste 4.000 de km. Aleargă alături de noi, o bucată mai lungă sau mai scurtă de drum, după cum te țin puterile. Fii și tu curierul lui Moș Crăciun!

Înscrie-te la Crosul CONIL – Împreună învingem dizabilitatea pe www.conil.ro, donează, aleargă și fă o grămadă de copii fericiți!
Datorită efortului tău și al nostru, scrisorile copiilor vor ajunge la Moș Crăciun! Și încă ceva! Datorită efortului tău, fiecare donație va fi transformata de prietenii noștri de la CONIL într-o ora de terapie și tratament pentru un copil cu autism care suferă si care are nevoie de ajutorul nostru.
Așadar, între 15 noiembrie și 15 decembrie, aleargă cu noi pentru a strânge bani pentru copiii bolnavi care au nevoie de terapie și tratament. Aleargă cu sportivii CSA Steaua București pentru fericirea copiilor, pentru sănătatea ta fizică și pentru liniștea ta sufletească!

Și fiindcă faptele bune sunt întotdeauna răsplătite, avem și noi pregătite niște cadouri pentru tine! Primii 10 alergători care vor străbate cei mai mulți kilometri, vor câștiga super premii!
Pentru a marca data de 3 Decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, CSA Steaua și Asociația CONIL organizează Crosul – Împreună Învingem Dizabilitatea.

Pași pentru înscriere:

  • Intră pe conil.ro și apasă butonul ÎNSCRIE-TE;
  • Creează CONT pe platforma ro.runningheros.com;
  • Dăruiește zâmbete printr-o donație (50 – 70 – 100 lei) – plata cu card! Gata, ești înscris la provocare!
  • Descarcă aplicația Decathlon Coach sau orice aplicație compatibilă cu ro.runningheros.com pe telefonul tău și creează-ți cont folosind aceeași adresă de mail pe care ai folosit-o la crearea contului pe platforma gazdă a provocării. În acest moment, aplicația este sincronizată cu platforma gazdă a Crosului CONIL.
  • Începând cu 15 noiembrie și până în 15 decembrie, de câte ori te plimbi sau alergi, deschide aplicația și efortul tău se va transforma în ore de terapie pentru copiii cu autism și alte dizabilități!
Distribuire social media