Sportivii de la Steaua sunt gata pentru Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan

51 de sportivi de la clubul Steaua București vor participa, în perioada 18-27 octombrie, la Jocurile Mondiale Militare ale Consiliului Internaţional al Sportului Militar (CISM), ce se vor desfăşura la Wuhan, China.

Cu mai puțin de o săptămână înainte de plecarea spre China, sportivii s-au reunit la București pentru a efectua ultimele formalități, dar gândul lor zboară deja spre Wuhan, acolo unde țintesc cât mai multe medalii.
Din lotul reprezentativ al Armatei României fac parte atât militari din unităţi ale categoriilor de forţe ale Armatei României, cât şi sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti şi din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare. Aceştia vor concura, alături de sportivi din peste 100 de ţări membre CISM, la: atletism, orientare, pentatlon militar, triatlon, box, judo, lupte, nataţie scrimă, tir sportiv, tir cu arcul.
Armata României este membră a Consiliului Internaţional al Sportului Militar din anul 1992. Jocurile Mondiale Militare se desfăşoară din 4 în 4 ani, ajungând la cea de-a 7-a ediţie şi reprezintă echivalentul militar al Jocurilor Olimpice de vară.

 

Distribuire social media