Sportivii Stelei în vârf

Agenția Națională pentru Sport a organizat miercuri seara ”Gala Sportului Românesc”, în cadrul evenimentului fiind premiați cei mai valoroși sportivi și colaboratori din sportul românesc.

La Ateneul Român, premianții Stelei au strălucit încă o dată, așa cum au făcut-o și în concursuri sau la competițiile la care au participat. Astfel, Cătălin Chirilă, campionul mondial de la canoe, a fost desemnat CEL MAI BUN SPORTIV AL ANULUI 2023, iar Simona Radiș, dubla campioană mondială de la canotaj, a primit cea mai înaltă distincție, PREMIUL DE EXCELENȚĂ.

Pe scenă, Simona Radiș a primit premiul din partea fostului premier al României, Nicolae Ciucă, și din partea președintelui Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă.

”Mulțumesc Agenției Naționale pentru Sport pentru susținerea acordată, Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Federației Române de Canotaj, clubului meu, Steaua București, staffului tehnic și medical, familiei, întregii echipe, dar în special Ancuței care trebuie să mă suporte atât în zilele bune, cât și în cele mai puțin bune. Cu toții au contribuit la rezultatele frumoase din 2023, un an foarte bun. Dar a trecut, am agățat amintirile în cui și privim înainte pentru că se apropie Parisul. Avem speranțe mari, obiective și mai mari. Suntem o echipă foarte puternică și bine pregătită. O spun cu toată încrederea, delegația României va străluci negreșit la această ediție”, a declarat Simona Radiș în aplauzele tuturor.

Felicitări sportivilor, tuturor performerilor care au urcat pe scena de la Ateneul Român. Clubul Sportiv al Armatei Steaua va susține întotdeauna performanța și va încerca să ducă, prin ambasadorii ei, numele României, al Armatei Române, în întreaga lume.

Distribuire social media