Sportivitate și mondenitate în scop caritabil la Balul Junior Sport!

În cadrul evenimentului de ieri, organizat de câtre Revista Junior Sport cu susținerea Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București”, a avut loc Gala de Premiere a celor mai valoroși juniori care au realizat cele mai bune performanțe sportive ale anului 2015.

Pe covorul roșu al elegantului “Le Château” – Castelul din inima Bucureștiului, au pășit nume sonore ale sportului românesc, precum și alte personalități implicate în fenomen.
În calitate de ambasadori ai Balului Junior Sport, Sandra Izbașa, Alina Dumitru, Camelia Potec, Ana Maria Popescu (Brânză), Marian Drăgulescu, Roxana Cocoș, Simona Pop și Viorel Mazilu au decernat “Trofeul JUNIORUL ANULUI 2015”, precum și o parte din trofeele speciale.
Printre premiați s-au numărat steliștii Alexandra Predescu, Elena Meroniac, Doru Ilie Stoian, Gheorghe Teodor și Alexandru Gurău.

“Trofeul JUNIORUL ANULUI 2015” a fost decernat următorilor sportivi:
Alexandra Predescu – campioană mondială la spadă cadeți indiviual la ediția 2015 de la Tashkent. Distincția a fost oferită de multipla campioană europeană, campioană mondială și vicecampioană olimpică de la Beijing (2008), Ana Maria Popescu.

Elena Meroniac – campioană europeană în proba de kaiac dublu pe distanța de 1000m la ediția 2015 de la Račice. Neputând participa la festivitate, premiul i-a fost înmânat antrenoarei sale, Virginica Mihalache, de către Constantin Ionel, antrenor al Federației Române de Kaiac-canoe.

Doru Ilie Stoian – campion mondial la haltere în 2015, la ediția de la Klaipeda. Trofeul a fost înmânat de către Roxana Cocoș, vicecampioană olimpică și europeană la haltere.

La categoria premiilor inedite, Gheorghe Teodor, rugbist la echipa U16 a C.S.A. ”Steaua București”, a primit trofeul “NĂSCUT SPECIAL, DAR NĂSCUT PENTRU SPORT“. Acesta a fost înmânat de către prefectului Bucureştiului, Paul Nicolae Petrovan.
Un alt trofeu special i-a fost înmânat antrenorului de handbal din cadrul proiectului destinat juniorilor, ”Talentul este cheia”. Alexandru Gurău a primit distincția de ”ANTRENORUL ANULUI 2015”, chiar de la colaboratorul său, Viorel Mazilu.

Evenimentul s-a încheiat cu licitarea ”palmelor” însoțite de autografele marilor campioni în urma provocărilor lansate între aceștia, având ca scop final susținerea unor cazuri sociale din mediul sportiv.

Distribuire social media