Start în turul preliminar al Ligii Campionilor la polo pe apă

Echipa de polo a ajuns la Siracusa, Italia, pentru Turul preliminar din Champions League 2020/2021. Toți jucătorii au fost testați pentru Covid 19, atât în țară cât și la sosirea în Italia. Ei sunt negativi în teste dar pozitivi și încrezători în șansa lor de calificare.

Competiția debutează miercuri 12.11.2020 cu meciul dintre Steaua București și reprezentanta gazdelor, C.C. Ortigia Siracusa. Partida va începe la ora 15:00 și se poate vedea live streaming pe pagina oficială LEN Champions League.

Steaua a fost repartizată în grupa A, prima subdiviziune, alături de Ortigia, CN Barcelona, Jadran Split și Primorac Kotor. În cea de-a doua subdiviziune vor juca: Szolnok, Mladost, Pay’s D’Aix și Ydraikos.

În grupa B, prima subdiviziune se află: EN Tourcoing, OSC Budapest, VK Radnicki, Sintez Kazan, CN Terrassa. În cea de-a doua subdiviziune sunt: AN Brescia, Enka Istanbul, CSM Digi Oradea și NC Vouliagmeni.

Sistemul de joc este același pentru ambele grupe.Se joacă fiecare cu fiecare în subdiviziuni, apoi echipele de pe primul loc vor disputa finalele turneelor. Câștigătoarele se vor alătura celor 10 formații deținătoare de wild-carduri în grupele competiției.

Programul meciurilor:

Distribuire social media