Steaua a câștigat derby-ul cu Timișoara Saracens în Superliga Națională de rugby

În cadrul etapei a cincea din cadrul Superligii Naționale de rugby vicecampioana Steaua București a câștigat, scor 20 – 13 (13-6), cu Timișoara Saracens. Meciul a avut loc sâmbătă, 28.09.2019, pe stadionul „Dan Păltinișanu” și a fost transmis în direct la postul public de televiziune, TVR.

Pregătirea fizică și cea tehnico-tactică, au fost avantaje net superioare ale echipei roș-albastre.

Primele 3 puncte pentru echipa noastră sunt aduse de Florin Vlaicu printr-o lovitură de pedeapsă. În minutul 25, cu o a doua lovitură de pedeapsă reușită, Florin duce Steaua la conducere, scor 6-3.
Primul eseu al partidei este înscris pentru echipa noastră de Ionuț Dumitru care reușește să culce balonul în terenul țintă al Timișoarei. Vlaicu reușește transformarea, iar scorul pe tabelă arată 13-3 pentru Steaua București.
În minutul 55, Ionuț Dumitru înscrie cel de-al doilea eseu pentru steliști, iar Vlaicu transformă, scor 20-6.

Garnitura cu care antrenorii noștri au abordat partida a fost următoarea: Neagu; Tangimana, Elia, Vlaicu, Dumitru; Boldor-Boghița, Surugiu / Savin, Butnariu, Pataraia; Rusu, Tweedle; Ser, Arvinte; Vueti – cpt.
Rezerve la start: Pană, Bălan, Bădălicescu, Pășălan, Bucurescu, Diaconescu, Plai, Porojan.

În urma acestui rezultat, Steaua a urcat provizoriu pe treapta a treia a clasamentului având 15 puncte.

În etapa a șasea a sezonului regulat, Steaua București va juca în deplasare la CS Dinamo București, în data de 05 octombrie, ora 15.30, pe stadionul „Florea Dumitrache”. Meciul va fi transmis în direct la postul public de televiziune, TVR.

Distribuire social media