Steaua a învins Dinamo la rugby cu 29 – 7

Sâmbătă, 5 martie, pe terenul 5 din incinta Complexului Sportiv ”STEAUA” – Ghencea, echipa de rugby a CSA „Steaua București” s-a impus cu scorul de 29 – 7 (22 – 7) în fața marii rivale Dinamo, într-un joc de verificare.

Jocul nostru a fost bun, fiind rulați majoritatea sportivilor pe care staff-ul tehnic i-a avut la dispoziție. Terenul ud, noroios pe alocuri, a amprentat calitatea jocului, dar, una peste alta, ambele echipe s-au declarat mulțumite de acest test.
Compartimentul care a făcut diferența a fost linia de treisferturi, cu toate că eseul cel mai frumos l-a marcat flankerul Kuselo MOYAKE, cu o cursă de peste 40 de metri, printre adversari.
Victoria este una de moral, în perspectiva apropiatului debut în Cupa României, pentru rugbyștii steliști.

Cu un raport de 5 – 1 la eseuri, gruparea din Ghencea a arãtat atitudine în mod progresiv pe toatã durata partidei, steliștii fiind încurajați de suporterii roș-albastri pânã la final, galeria fiind prezentã într-un numãr foarte mare, mai ales la un meci amical.
Eseurile noastre au fost marcate pe rând, de Valentin MOTOTOLEA (min. 27), Ionel CAZAN (min. 31), Robert Neagu (min. 37) și Kuselo MOYAKE (min. 50+5), transformerul Ionuț NIACȘU reușind o singurã conversie, la ultima încercare a primei reprize. În min. 60, ultimul eseu al steliștilor a fost reușit de tânãrul Tudor BOLDOR (19 ani), dupã intercepția lui Robert DASCÃLU. Transformarea a fost reușitã de Andrei FILIP.

sursa: www.steauarugby.com

Distribuire social media