Steaua a obținut cinci victorii împotriva rivalei de la Dinamo

Săptămâna trecută au avut loc cinci partide între echipele aparținând cluburilor Steaua și Dinamo. Balul marii rivalități a fost deschis la Sala Concordia din Chiajna, de echipele masculine de handbal. Steaua a trecut de Dinamo cu 35-30 în, practic, cel mai greu meci al ”integralei Steaua – Dinamo”. Reeditarea finalei campionatului de anul trecut a fost tranșată în stil de mare echipă de formația pregătită de Ovidiu Mihăilă.

A urmat un joc de polo feminin, disputat la Oradea, la primul turneu al Cupei României. Stelistele s-au impus cu scorul de 8-5. Tot la polo, dar la masculin, în Superligă, la Bazinul din Ghencea, Steaua a învins Dinamo în etapa dublă cu 15-12 și, în partida revanșă, cu 10-7.

La Sala ”Mihai Viteazul”, la baschet masculin, Steaua a dispus de Dinamo cu scorul de 81-66. Rezultă că, în urma cumulării evenimentelor menționate anterior, Steaua a obținut cinci victorii în fața echipelor dinamoviste.

Rivalitatea dintre Steaua și Dinamo este una istorică, la nivelul majorității disciplinelor sportive. Concurența internă a generat marile performanțe ale sportului românesc.

Felicitări!

Distribuire social media