Steaua – Academia Rapid 1-3

Echipa de fotbal Steaua București a disputat, pe Arena Națională, derby-ul Ligii a IV-a municipale la fotbal. Roș-albaștrii au pierdut în fața celor de la Academia Rapid cu 3-1 (1-1), într-un cadru superb.

În tribune au fost prezenți 36 277 de spectatori, ceea ce înseamnă un nou record național de asistență pentru un meci de fotbal disputat sub auspiciile ligilor inferioare.

Jocul în sine a fost crispat, fotbaliștii celor două echipe, cu câteva excepții, nefiind obișnuiți cu o astfel de afluență de public. Golul nostru a fost marcat de Alin Predescu, care la finele primei reprize, a transformat o lovitură de pedeapsă.

Steaua rămâne pe locul secund în clasament, cu 54 de puncte.

Echipa aliniată de Steaua la acest meci:
Iancu – Băierean, Pădureț, Sitaru, A. Grigore – Olaru, Răsdan, Vîlcea – Zeciu, Răsdan, Predescu – Mirea
Rezerve:
Chiș, Ed. Radu, Jitaru, Curt Cadolar, G. Constantinescu, Bârfoi, Camara
Antrenor: Ion Ion

Înainte de meci, membri ai Generației Sevilla 86 au șutat 86 de mingi în sectoarele de tribună ocupate de suporterii steliști, prezentând replicile Cupei Campionilor Europeni și Supercupei Europei.

În pauză, detașamentul Drill-team și Muzica Militară de la Regimentul de Gardă 30 ”Mihai Viteazul” au încântat publicul cu acordul muzicii militare și cu demonstrații de virtuozitate.

 

Distribuire social media