Steaua – ASF Zărnești 4-2 într-un meci amical

Fotbaliștii de la Steaua au continuat seria meciurilor amicale din cantonamentul care se află în derulare la Cheile Grădiștei, în județul Brașov.

Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 4-2 în fața celor de la ASF Zărnești. Echipa noastră a controlat jocul, iar deschiderea de scor a venit pe un fond logic, în minutul 31, când Răsdan a fructificat pasa lui Predescu. Opt minute mai târziu, Răsdan a devenit pasator pentru golul marcat de Mirea, cu un șut la vinclu.

Formația noastră s-a relaxat prematur, înainte de pauză, astfel că în ultimele trei minute ale reprizei, zărneștenii au marcat de două ori și au egalat.

Revanșa steliștilor, pentru numeroșii suporteri prezenți la partidă, a venit în cel de-al doilea mitan. Evoluția sigură a garniturii noastre s-a materializat prin golurile semnate de Sitaru, minutul 64 și senegalezul Camara, minutul 67.

Steaua a început această partidă cu: 1. Claudiu Chiș, 2 Mihai Butoi, 4 Ștefan Pădureț, 5 Eduard Radu, 6 Mihai Lolescu, 19 Alin Turbatu, 17 Florin Răsdan Chivu, 16 Adrian Vîlcea, 10 Alin Predescu, 9 Cătălin Mirea, 11 Marius Bâtfoi.

Repriza secundă a fost abordată în următoarea formulă: 12 Andrei Voican, 18 Florin Boerean, 24 Cristian Jitaru, 20 Bogdan Sitaru, 3 Andrei Grigore, 21 Ghiță Constantinescu, 7 Andrei Pătrănoiu, 8 Cadolar Curt, 14 Garbiel Peptănuș, 26 Răzvan Zeciu, 13 Abdou Kassé Camara.

Miercuri, 21 februarie, Steaua se deplasează la Tg. Secuiesc, pentru un joc amical împotriva echipei locale KSE, care evoluează în Liga a III-a.

Distribuire social media