Steaua Bucureșt BA conduce cu 2-0 în finala Superligii de polo masculin în fața celor de la CSM Oradea

Faza in meciul de polo dintre Steaua Bucuresti si CSM Oradea, din cadrul primului meci al finalei Superligii Nationale, desfasurat pe Bazinul Steaua in Bucuresti, vineri 10 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sâmbătă, 11 mai, în cea de-a doua partidă din finala Superligii Naționale de polo masculin, Steaua București BA s-a impus, în bazinul de polo din Complexul Sportiv Ghencea, cu scorul de 6-4 (2-1, 0-0, 3-1, 1-2) în fața celor de la CSM Oradea.

Pentru formația pregătită de către Andrei Iosep au punctat: Tudor Fulea 3 goluri, Andrei Prioteasa, Alexandru Ghiban și Mihnea Gheorghe, fiecare câte 1 gol.
Vineri seara, în prima întâlnire dintre Steaua București BA a câștigat cu 8-7 (2-1, 2-0, 2-4, 2-2).

Astfel, la general, formația roș-albastră conduce cu scorul de 2-0. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide, iar dacă va fi cazul, meciul decisiv va avea loc în bazinul de polo din Complexul Sportiv Ghencea pe 29 mai.

După cele două jocuri de la București, finala Superligii de polo masculin dintre Steaua București BA și CSM Oradea se mută în orașul de pe Criș, cu întâlnirile din perioada 24-26 mai 2019.

Distribuire social media