Steaua București a început anul 2020 cu o victorie în Liga Naţională de baschet

Ieri, 05 ianuarie, în Sala Sporturilor din Pitești, echipa de baschet Steaua Bucureşti a învins-o pe BCMU FC Argeş Piteşti, scor 90-85 (31-15, 22-25, 21-26, 16-19). Meciul a contat pentru etapa a XII-a din cadrul Ligii Naţionale de baschet masculin și a fost transmis în direct de DigiSport.

Echipa roş-albastră a început în forță primul sfert, reuşind să ducă diferenţa la 16 puncte. Următoarele trei reprize au fost echilibrate, Steaua a controlat meciul și a obținut a doua victorie consecutivă.

Diferența în această partidă a fost făcută de coșurile de 3 puncte. Steaua a marcat 16 coșuri de la distanță din 26 de aruncări, pentru un procentaj de 62%.
De la echipa militară s-au remarcat: Karlo Vragovic, cu 25 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive și Strahinja Jovanovic cu 19 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Prin această victorie Steaua București urcă pe locul cinci în Grupa valorică A cu 17 puncte.

Urmează două meciuri importante cu echipa Dinamo Știința București.

Primul meci este miercuri, 08 ianuarie, ora 20.45 și contează pentru returul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Meciul va avea loc la sala Dinamo din București și va fi transmis de Digi Sport.

Al doilea meci va avea loc tot în Ștefan cel Mare, duminică 12 ianuarie, ora 20.00 când va avea loc etapa cu numărul XIII din cadrul Ligii Naţionale de baschet masculin. Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Distribuire social media