Steaua București – AFC Unirea Constanța

BILETELE pentru meciul din data de 12 OCTOMBRIE 2022, dintre Steaua București – AFC Unirea Constanța, disputat pe stadionul Orășenesc Mioveni, se pot achiziționa începând de astăzi (ora 19.00), de pe site-ul https://www.entertix.ro/, iar în format fizic, în librăriile Cărturești și rețeaua de hypermarketuri Carrefour.

De la casieria stadionului Steaua, biletele se pot achiziționa după următorul program:

• MARȚI 11.10.2022 – 12:00 – 19:00

De la casieria stadionului Orășenesc Mioveni, biletele se pot achiziționa după următorul program:

• MIERCURI 12.10.2022 – 15:00 – 17:00

Abonamentele sunt valabile pentru acest meci!

Biletele emise pentru partida dintre Steaua București – AFC Unirea Constanța (Amânat) vor fi valabile pentru primul meci disputat pe Stadionul Steaua (Steaua București – FC Unirea Dej), în data de 05.11.2022.

În limita locurilor disponibile:

– copiii cu vârsta de până la 14 ani vor avea acces în stadion numai însoțiți de un adult, în baza unui bilet GRATUIT, cu excepția biletelor în lojă. Maximum un copil poate fi însoțit de un adult cu abonament/bilet valid pentru meci.
– pentru pensionarii și militarii veterani din teatrele de operații se pun în vânzare bilete la tarif redus – 10 lei, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a. Acestea se vor elibera pe bază de talon de pensie, respectiv legitimație/carnet de militar veteran în teatrele de operații;

– pentru veteranii de război se vor emite bilete GRATUITE, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a, în baza carnetului de veteran de război.

TOATE ACESTE CATEGORII DE BILETE SE VOR ELIBERA DOAR LA CASIERIA DIN INCINTA STADIONULUI „STEAUA”, după programul menționat mai sus.

ÎN ZIUA MECIULUI NU SE VOR EMITE BILETE GRATUIT SAU BILETE CU TARIF REDUS.

Distribuire social media