Steaua București are viitor la lupte

Campionatul European de lupte de la Bucureşti s-a încheiat pentru sportivii de la Steaua cu un bilanţ de o medalie de bronz, obţinută de Beatrice Andreea Ana la categoria 55 kg, şi trei locuri 5: Andrei Dukov şi Nikolai Okhlopkov la masculin şi Ştefania Priceputu la feminin.

Preşedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu a primit vizita portughezului Pedro Dos Santos, membru al Uniunii Mondiale de Lupte care apreciază istoria luptelor din România dar şi pe sportivii români.

“Luptele în România au o mare tradiţie şi sunt în plină ascensiune iar eforturile d-lui Răzvan Pîrcălabu arată o evoluţie foarte bună şi un viitor strălucit”
Pedro dos SANTOS, membru UWW

Răzvan Pîrcălabu, preşedintele Federaţiei Române de lupte şi managerul secţiei de lupte de la Steaua are încredere în tinerii sportivi roş-albastri.

Andreea Vuc, care a lipsit de la această întrecere fiind în refacere după operaţia de ligamente, sperăm ca la CM din septembrie să ne asigure o calificare dar şi o medalie iar Andreea Ana sunt sigur că va face o figură frumoasă, dacă nu la CM din toamnă sigur la celelalte turnee de calificare din primavara anului viitor. Avem şi alţi sportivi pe care ne bazăm şi sperăm ca luptele să aducă, de la JO de la Tokyo din 2020, cel puţin o medalie”
Răzvan PÎRCĂLABU, preşedinte FR Lupte

Campionatele Mondiale de lupte vor avea loc în perioada 14-22 septembrie şi se vor desfăşura în oraşul Astana din Kazahstan.

Distribuire social media