Steaua – Dinamo Știința, meci în sferturile de finală ale Cupei României la baschet

În urma tragerii la sorți a meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la baschet, masculin, sezonul 2019-2020, Steaua București va juca cu Dinamo Știința București, în data de 28.12.2019, sala Mihai Viteazul, la o oră ce urmează a fi stabilită de către Federația Română de Baschet. Returul sferturilor din Cupa României va avea loc pe 08 ianuarie 2020.

Tragerea la sorți a avut loc azi, 09.12.2019, la sediul Federației Române de Baschet. În urne s-au aflat numele celor opt echipe din Grupa A a Ligii Naționale de baschet masculin. Astfel, conform sistemului competițional, în urne au intrat primele patru clasate din LNBM, sezonul 2018-2019, respectiv CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu, U-BT Cluj-Napoca și SCMU Craiova, precum și învingătoarele din turul al doilea al competitiei KO, respectiv Steaua București, SCM Timișoara, BCMU FCA Pitești și Dinamo Știința București.

În urma tragerii la sorți, au mai rezultat următoarele întâlniri:
– SCM Timișoara – BCMU FC Argeș Pitești;
– U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – BC CSU Sibiu;
– SCMU Craiova – CSM CSU Oradea.

Conform calendarului competițional al Cupei României, meciurile din sferturile de finală sunt programate să se dispute în 28 decembrie 2019 (meciurile tur) și 08 ianuarie 2020 (meciurile retur). Programul acesta poate suferi modificări, în funcție de transmisiunile TV, dar și de programul din FIBA Europe Cup al echipelor CSM CSU Oradea și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Reamintim ca învingătoarele din sferturile de finală vor accede în FINAL 4 Cupa României, masculin, sezonul 2019-2020, eveniment care se va desfășura în prima parte a lunii februarie 2020.

Distribuire social media