Steaua București, egal în penultimul amical în Antalya

Echipa de fotbal Steaua București (foto, în albastru) a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat marți, 19 februarie 2019, în cantonamentul din Antalya în compania formației U21 a clubului rus Yenisey Krasnodarsk.

Cu o garnitură de start schimbată față de ultimul meci, echipa antrenată de Marius Lacatus a început bine disputa de azi și, în minutul 5, Mărgărit a șutat din afara careului pe lângă poarta adversă.
Rușii au deschis scorul din lovitură liberă, în minutul 25, obținută în urma unui fault al lui Padureț în marginea careului mare, faptă pentru care jucătorul militar a și primit caronasul roșu.

Dupa pauză, Lăcătus a rulat aproape toată echipa, iar roș-albastrii s-au instalat în terenul advers. Pe fondul dominării, egalarea a venit în minutul 62 când juniorul de doar 19 ani, Adrian Ilie, a marcat direct din corner primul său gol pentru echipa de seniori.
Jucătorii militari au dominat în continuare meciul, iar Alin Predescu a ratat de trei ori desprinderea, loviturile sale de cap fiind respinse de portarul rus, sau trecând pe lângă poartă. Totodată, în minutul 70, Florin Răsdan a scăpat sigur cu portarul, dar șutul său a fost reținut.

Steaua București a început meciul în următoarea formulă: Drăgușin Cristian – Ogică Alexandru, Padureț Ștefan, Sitaru Bogdan, Zamfir-Diaconeasa Mihai – Tudor Alexandru, Mihai Cosmin, Vîlcea Adrian, Mărgărit Alexandru, Nițu Vlad – Robu Alin

Ultimul meci amical al steliștilor în cantonamentul de iarnă din Antalya va fi sustinut joi, 21 februarie 2019, în compania unei echipe din Georgia.

Rezultatele formației Steaua în cantonamentul din Antalya sunt:
Steaua – FC ‘Tom’ Tomsk (Rusia, liga 2) 1-0
Steaua – Cekmekoy (Turcia, Liga 3) 1-1 (întrerupt în minutul 68).
Steaua – FC Baltika (Rusia, Liga 2) 0-7
Steaua – FK Belusa (Slovacia, Liga 3) 1-0

“Eu sunt responsabil cu executarea cornerelor de pe partea dreaptă și acum am bătut la bara a doua. Mingea a prins efect și a fost greu pentru portar să mai apere. Este primul meu gol oficial pentru echipa de seniori a Stelei și vreau să ajut cât mai mult la promovare”
Adrian Ilie, mijlocaș Steaua București

Distribuire social media