Steaua București eliminată din Cupa României

Azi pe terenul cinci din Complexul Sportiv Ghencea s-a desfășurat turul 2 al Cupei României la fotbal. Steaua București a pierdut în fața echipei din Liga a III-a CS Popești Leordeni, scor 0 – 1 (0 – 0) și a fost eliminată din competiție.
Echipa de start: Raul Bălbărău – Antonio Vlad, Dean Beța, Sergiu Bactăr, Adrian Ilie, Andrei Neagoe, Mădălin Mihăescu, Florin Răsdan, Rareș Enceanu, Vlad Niţu, Andrei Antohi
Rezerve: Horia Iancu, Wallace da Silva, Marian Neagu, Liviu Băjenaru, Valentin Bărbulescu, Bogdan Chipirliu, Emilian Pacionel, Alexandru Zaharia, Robert Elek

Meciul a fost dominat de echipa roș-albastră care a avut multe ocazii de gol. Echipa oaspete a obținut victoria după golul marcat în minutul 77. Alex Mărgărit a primit o pasă foarte bună pe poziție viitoare și a înscris cu un șut la colțul lung. Echipa militară a avut ocazia să ducă meciul în prelungiri la ultima fază, atunci când Steaua a obținut o lovitură de la 11 metri pentru un henț al unui jucător advers. Chipirliu a ratat lovitura de pedeapsă, portarul Achiriloaie reușind să apere.

Următorul meci al echipei din Ghencea va fi în Liga a III-a cu AFC Progresul 1944 Spartac București. Partida va avea loc sâmbătă, 26 septembrie 2020, ora 17.00, pe terenul cinci din Complexul Sportiv Ghencea.
Suporterii steliști vor putea urmări partida în direct, meciul echipei de fotbal fiind transmis în direct și în exclusivitate pe STEAUA TV, pe canalul oficial de YouTube în sistem livestreaming pe internet.

Foto: George Ilinca

Distribuire social media