Steaua București, eșec cu ZF Eger în etapa a 12-a a grupelor LEN Champions League la polo masculin

Echipa de polo masculin a clubului Steaua București a cedat cu 11-13 (2-3, 2-5, 2-2, 5-3) meciul de vineri seara, 12 aprilie 2019, de pe teren propriu, cu ZF Eger (Ungaria), din etapa a 12-a a grupelor LEN Champions League.

Pentru echipa roș-albastră au marcat următorii: Marios Kapotsis și Alexandru Vătrai câte 3 goluri, Jerko Marinic 2 goluri, Mihnea Chioveanu, Andrei Prioteasa și Nikita Dereviankin câte 1 gol.

În etapa următoare a LEN Champions League, Steaua București se va deplasa la Budapesta pentru meciul cu FTC Telekom. Jocul va avea loc pe 24 aprilie 2019, de la ora 20:00.

„Sunt oarecum nemulțumit de rezultat. Băieții au intrat foarte timorați în meci și abia din repriza a treia am arătat ceea ce putem. Cred că trebuia să reușim mai mult în această seară. De fapt, înaintea meciului ne gândeam că în această seară putem obține o nouă victorie în LEN. Ne-au mai rămas de jucat două partide în această grupă și sper să facem o figură frumoasă”
Andrei Iosep, antrenor Steaua București

“Am făcut trei reprize foarte bune, dar în ultima parte băieții mei au fost foarte nervoși și nu știu ce s-a întâmplat. O cauză mă gândesc că este programul încărcat din ultima vreme, dar trebuie să facem față ritmului dacă vrem să avem performanțe în Europa. Steaua a arătat foarte bine în această seară, are jucători foarte valoroși și o felicit pentru evoluția din meciul cu noi”
Norbert Dabrowski, antrenor ZF Eger

Distribuire social media