Steaua București joacă mâine în deplasare cu FTC Budapesta, în penultimul joc din grupele Ligii Campionilor LEN la polo masculin

Miercuri, 24 aprilie 2019, echipa de polo Steaua Bucureşti BA întâlneşte în deplasare formația maghiară FTC Budapesta, în penultimul meci din cadrul grupei A al Ligii Campionilor LEN.
După 12 etape disputate în această competiție, Steaua a acumulat 6 puncte şi se află pe locul 6 al grupei, în timp ce adversarii din Ungaria au strâns 19 puncte şi se situează pe locul  4. Grupa este dominată de echipa italiană Pro Reco, cu 12 victorii din tot atâtea meciuri.
În partida tur, disputată în bazinul din Ghencea, roş-albastrii au cedat cu 6-9 disputa cu FTC Budapesta.
Partida de mâine, 24 aprilie 2019, va începe la ora 21:00, ora României, și poate fi urmărită LIVE accesând link-ul de mai jos:
http://www2.len.eu/?p=11343

„Este  păcat că, din cauza accidentărilor, nu putem alinia miercuri cea mai bună echipă, dar sunt convins că cine va intra în apă va da totul împotriva uneia dintre echipele de top ale competiției”
Andrei Iosep, antrenor Steaua București BA

„Mai avem încă două jocuri în Liga Campionilor LEN și ne dorim să încheiem această competiție cu capul sus. Ferencvaros este una dintre cele mai bune echipe din lume și este o bună ocazie pentru noi să ne comparăm cu adversari de top”
Marius Țic, jucător Steaua București BA

Distribuire social media