Steaua București joacă sâmbătă cu Overseas Scouting Combine, selecționata americanilor liberi de contract

Echipa de baschet Steaua București va profita de pauza competițională și revine în fața propriilor suporteri într-un meci de pregătire cu selecționata de jucători americani liberi de contract – Overseas Scouting Combine. Partida este programată pentru 15 februarie, ora 16.00, la Sala Mihai Viteazul.

Conform siteului oficial www.overseasbasketballcombines.com, din lotul americanilor fac parte William Claiborne (LSU-Alexandria/NAIA- D1), Robert Sampson (Grand Rapids Drive), Arsenio Arrington.

Antrenorul roș-albastru Cătălin Burlacu a declarat: „Suntem într-o perioadă în care ne propunem o pregatire centralizată în vederea abordării finalului de sezon regulat și implicit play-off-ul, cea mai importantă parte a sezonului. Așadar, pe lângă pregatirea fizică, avem în registru și o ajustare tactică, de aceea cred că acest meci este benefic, în acest moment cu această echipă “Overseas”. Pentru cei care nu știu, este o echipă formată în totalitate de jucători americani profesioniști care sunt în căutare de job și implicit de echipe. Va fi un duel interesant în care eu voi urmări abordarea de joc a jucătorilor mei”.

Accesul se face în baza biletelor de intrare care vor fi disponibile în ziua meciului, la casieria sălii, începând cu orele 15:00.

Distribuire social media