Steaua București liderul seriei a patra din Liga a III-a

În cadrul etapei a treia, echipa de fotbal Steaua București a învins cu scor categoric pe AFC Progresul 1944 Spartac, 4-1 (2-0), în Liga a III-a.
Echipa de start: Ștefan Mușat, Marian Neagu, Wallace, Dean Beța, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Liviu Băjenaru, Florin Răsdan, Emilian Pacionel, Alexandru Zaharia, Bogdan Chipirliu.
Rezerve: Horia Iancu, Sergiu Bactăr, Antonio Vlad, Vlad Nițu, Rareș Enceanu, Robert Elek, Andrei Antohi, Dragoș Nicolae, Mădălin Mihăescu.

Sub privirile lui Ilie Dumitrescu prezent în tribună, elevii antrenorului Daniel Oprița s-au deslănțuit și au pus presiune pe echipa adversă. În minutul 11, Chipirliu a deschis scorul cu o lovitură de cap după o centrare a lui Bărbulescu. Echipa militară a continuat să domine partida, pe finalul reprizei (min. 43) Pacionel a majorat avantajul, finalizând pasa venită de la Adrian Ilie. Și repriza a doua a fost la discreția echipei roș-albastre, militarii au avut încă două reușite prin Chipirliu (minutul 70) după o centrare din partea stângă a lui Nițu și Enceanu (minutul 90).

Echipa noastră a acumulat maximum de puncte, nouă, și este liderul seriei, golaveraj 11-3.
În etapa viitoare, a patra, Steaua București va evolua în deplasare cu Dinamo București II, sâmbătă 03 octombrie, ora 15.00.

Foto: George Ilinca

Distribuire social media