Steaua București partener la Crosul CONIL

Nici un efort nu este prea mare atunci când este vorba de copii! Aleargă cu noi până în Canada și înapoi pentru a aduce copiilor cu forme severe de autism șansa de a beneficia de programe susținute de intervenție și terapie!

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București se alătură proiectului CROSUL CONIL, Împreună învingem dizabilitatea organizat de Asociația CONIL în parteneriat cu platforma ro.runningheros.ro

În perioada 21 noiembrie – 6 decembrie 2020 alătură-te provocării CONIL lansată pe platforma ro.runningheros.ro și adună kilometrii pentru terapie. Obiectivul nostru este de a aduna împreună 15.000 kilometri, un drum până în Canada și înapoi.

„Implicarea CSA Steaua București ne onorează și ne dă încredere că această cursă a faptelor bune va fi una ce va aduce micuților copii cu dizabilități terapiile de care au atâta nevoie. O călătorie virtuală până în Canada și retur făcută alături de inimoșii sportivi ai CSA Steaua va fi una plină de satisfacții și bucurie. Fiecare pas făcut în această cursă ne aduce mai aproape de atingerea obiectivului propus, 15.000 kilometri ce se vor transforma în ore de terapie pentru copiii cu forme severe de autism” ne spune Adela Hanafi, președinte Asociația CONIL

Timp de 16 zile, începând cu 21 noiembrie 2020, fii parte din sportivii care contribuie la atingerea obiectivului propus, atingerea a 15.000 kilometri pentru ore de terapie pentru copiii cu forme severe de autism. Acasă, la plimbare, în parc sau chiar pe banda de alergare, contorizează-ți efortul în aplicația ro.runninghereos.ro și ne poți ajuta să împlinim un vis.

„Am fost deosebit de mișcat de propunerea pe care o tânără echipă de oameni entuziaști și inimoși din Asociația CONIL au făcut-o sportivilor CSA Steaua București. Să faci mișcare, să te antrenezi pentru marea performanță și în același timp să ajuți la recuperarea copiilor cu forme severe de autism este cu adevărat o bucurie. Am răspuns pozitiv acestei inițiative și îndemn sportivii CSA Steaua să se alăture acestui efort colectiv de a aduna împreună 15.000 kilometri” a declarat Mădălin Sorin Hîncu, președintele CSA Steaua București.

Pașii de urmat pentru a fi parte din echipa de aur ce aleargă pentru terapia copiilor cu dizabilități sunt:

  • Înscrie-te pe https://ro.runningheroes.com/ro/challenges/details/20-11-crosul-conil;
  • Descarcă aplicația Decathlon Coach pe telefonul tău;
  • Nu uita să pornești aplicația ori de câte ori știi că vei porni în călătoria pentru strângerea de kilometri, în toată perioada  cuprinsă între 21 noiembrie și 6 decembrie;
  • Verifică permanent poziția pe care te afli accesând pagina provocării de pe platforma ro.runningheros.ro. Zeci de premii în valoare de peste 20.000 lei sunt pregătite a fi câștigate de cei ce contribuie cu cei mai mulți kilometrii la îndeplinirea obiectivului nostru!

Detalii despre proiect vor fi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/events/377659106673279 unde vor fi postate toate informațiile la zi.

Distribuire social media