Steaua București și-a premiat cei mai buni performeri!

Astăzi, la stadionul Steaua, a avut loc „GALA SPORTIVII ANULUI 2021”, în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni performeri ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua, sportivi care s-au evidențiat în acest an în competiții interne și internaționale.

Campioana olimpică la canotaj, în proba de dublu vâsle, Simona Geanina RADIȘ, a fost declarată „SPORTIVUL ANULUI 2021”, în timp ce „ECHIPA ANULUI” a fost aleasă echipa de polo masculin, câștigătoare a campionatului național, dar și a cupei României ediția 2020-2021.

Titlul de „SPORTIVUL ANULUI 2021, CATEGORIA TINERET”, i-a revenit luptătoarei Andreea Beatrice ANA, iar premiul  ”SPORTIVUL ANULUI 2021, CATEGORIA JUNIORI” a fost decernat jucătorului de tenis de masă, Darius MOVILEANU.

În cadrul evenimentului a fost premiată și echipa de volei masculin, pentru ultimul sezon.

În sală s-au aflat și sportivi de performanță care au reprezentat cu cinste România și culorile roș-albastre: Cristian GAȚU, Laura BADEA, Sorin MACAVEI, Roxana BÂRLĂDEANU și Adrian BUMBESCU, dar și oficialități din Ministerul Apărării Naționale, COSR și federații sportive.

Suntem roșu, suntem albastru, suntem Steaua București!

Distribuire social media