Steaua București, succes fără emoții în deplasarea de la Comprest Gim: 5-0 (0-0)

Echipa de fotbal Steaua București a obținut o nouă victorie în acest sezon al Ligii a IV-a, sezonul 2019-2020. Sâmbătă, 14 februarie 2019, formația pregătită de Daniel Oprița și Iulian Miu a dispus în deplasare de AFC Comprest Gim, scor 5-0 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a V-a.

După o primă repriză presărată cu foarte multe ocazii (inclusiv cu patru bare), dar fără gol, roș-albaștrii au deschis scorul în minutul 59, când Liviu Băjenaru a transformat cu sigurață o lovitură de la 11 metri. Desprinderea a devenit clară după dubla reușită de Valentin Nicuale în doar patru minute (79, 83). Iar golurile reușite de Sergiu Bactăr (87) și Andrei Antohi (88) au conturat un succes meritat pentru Steaua.

Daniel Oprița a trimis în teren următoarea echipă de start: Meilă – M. Neagu, Capotă, Bactăr, C. Mihai – Bărbulescu, Băjenaru – Răsdan, Enceanu, Antohi – Elek.
Rezerve: Iancu – Neagoe, Neaga, Niculae, Robu, Niţu, Ilie.

Meciul integral dintre AFC Comprest Gim și Steaua București poate fi văzut mai jos:

GALERIE FOTO de la partida dintre AFC Comprest Gim și Steaua București poate fi văzută AICI.

În etapa următoarea, a VI-a, Steaua București va întâlni pe teren propriu (stadionul din Berceni) pe FC Rapid 1923 II. Partida va avea loc vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 19:00, și va fi transmisă LIVE pe canalul de Youtube STEAUA TV.

Distribuire social media