Steaua București victorie în derby-ul Ligii a III-a

Echipa de fotbal Steaua București s-a impus în fața echipei FCSB II, scor 2 – 1 (0 – 1). Meciul  considerat derby-ul etapei a II-a din Liga a III-a, seria 4, s-a desfășurat pe stadionul din Baza Arcom, sâmbătă, 19 septembrie 2020.

Echipa de start: Ștefan Mușat, Dean Beța, Wallace, Ovidiu Morariu, Adrian Ilie, Valenti Bărbulescu (cpt.), Mădălin Mihăescu, Emilian Pacionel, Bogdan Chipirliu, Alexandru Zaharia, Robert Elek.
Rezerve: Raul Bălbărău, Sergiu Bactăr, Florin Răsdan, Rareș Enceanu, Andrei Antohi, Antonio Vlad, George Călințaru, Liviu Băjenaru, Vlad Nițu.

Meciul a fost echilibrat, pe contre cu multe ocazii de gol pentru echipa militară. Deși în prima repriză roș-albaștri au controlat partida, în minutul  45 echipa gazdă obține penalty, Mușat l-a faultat în careu pe Octavian Popescu. Laurentiu Ardelean a transformat lovitura de la 11 metri și a deschis scorul în derby. În minutul 61, echipa antrenată de Daniel Oprița este pusă din nou la încercare, Ovidiu Morariu vede direct cartonașul roșu pentru un atac asupra adversarului. Fotbaliștii steliști au continuat lupta și în minutul 65 Chipirliu restabilește egalitatea cu o execuție din 6 metri din centrarea lui Zaharia. După o muncă susținută, în ultimul minut al reprizei a doua, Andrei Antohi înscrie golul victoriei. 

Echipa roș-albastră este pe a doua poziție în clasament cu două victorii din tot atâtea partide, la egalitate de puncte cu AFC Progresul 1944 Spartac București cu care, în etapa viitoare,  va juca pe teren propriu. Partida va avea loc sâmbătă, 26 septembrie 2020, ora 17.00.
Următoarea confruntare a echipei din Ghencea va fi în Cupa României cu echipa AFC Popești Leordeni, marți, 22 septembrie, ora 16.30. Meciul va avea loc pe terenul cinci din Complexul Sportiv Ghencea.

Suporterii steliști vor putea urmări ambele partide în direct, meciul echipei de fotbal fiind transmis în direct și în exclusivitate pe STEAUA TV, pe canalul oficial de YouTube în sistem livestreaming pe internet.

Foto: George Ilinca

Distribuire social media