Steaua București, victorie în primul amical al verii: 2-1 cu SC Popești Leordeni

Daniel Oprița și Iulian Miu au debutat cu un succes pe banca tehnică a formației Steaua București. Sâmbătă, pe teren propriu, roș-albaștrii au învins cu 2-1 pe SC Popești Leordeni, din Liga a III-a, în primul amical din această vară.

Cu un lot modificat substanțial în această pauză competițională, Steaua a dominat copios prima repriză și doar lipsa de concentrare la finalizare a făcut ca tabela să arate după 45 de minute 2-1 pentru gazde. Steaua a punctat pe tabelă prin Florin Răsdan și printr-un autogol.
În partea secundă, pe fondul căldurii și a multiplelor modificări, scorul a rămas neschimbat, iar Daniel Oprița a debutat cu dreptul în Ghencea.
Steaua a început partida în formula: Iancu – Neagu, Morariu, Bactar, Cosmin M – Ov. Marin, Băjenaru – Ad. Ilie, Răsdan, Robu – Elek.
Au mai evoluat: Plăcintă – Polo, Pădureț, Neaga, Aldea, Mărgărit, Nițu, Nica.
Următorul amical al Stelei va avea loc vineri, când roș-albaștrii se vor deplasa la Câmpulung Muscel, iar Oprița și Miu vor putea vedea din nou la lucru noile achiziții.

Primul meci oficial pentru roș-albaștri va avea loc pe 31 iulie, în Cupa României, pe teren propriu, cu CS Mihai Bravu (Giurgiu), de la ora 17:30.

Distribuire social media