Steaua București victorie la debutul în Cupa României la rugby

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc prima etapă a Cupei României la rugby. Deținătoarea trofeului, Steaua București, a obținut o victorie categorică, scor 66-20 (24 – 3), în fața echipei dobrogene Tomitanii Constanța. Partida a contat pentru Grupa B, din care mai face parte şi Dinamo Bucureşti.

Antrenorii noștri au abordat partida cu următoarea formulă: Savin, Butnariu, Bădălicescu, Rusu, Arvinte, Diaconescu, Sobota, Doroftei, Ser, Plai, Iliuță, Ioniță, Perju, Lama, Tangimana.
Rezerve la start: Bardașu, Bălan, Lucaci, Pataraia, Boldor, Kuselo Moyake, Neagu, Porojan.

Militarii s-au impus în această partidă pe care au dominat-o în totalitate. În prima repriză punctele pentru Steaua au fost aduse de Florin Ioniță (două eseuri), Kamil Sobota (eseu), Marcel Rusu (eseu) și Daniel Plai (două transformări).

Repriza secundă a început cu un nou eseu al echipei roș-albastre, prin aripa Cosmin Iliuță, încercarea a fost transformată de Tudor Boldor. Următorul marcator a fost Dragoș Ser cu o nouă încercare, Boldor a transformat pentru 38 la 3. Următoarele puncte pentru echipa din Ghencea au fost aduse de: Robert Neagu (eseu), Alexandru Porojan (eseu), Nika Pataraia (eseu), Marcel Rusu (eseu) și Tudor Boldor (patru transformări).

Confruntarea celor două echipe a fost transmisă de TVR1 și s-a disputat fără spectatori, respectând toate normele sanitare în vigoare și protocolul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, legat de organizarea competițiilor.

Foto: Răzvan Păsărică

Distribuire social media