Steaua București vrea să scrie istorie în Cupa României la volei

Echipa de volei masculin Steaua București se află în fața primului examen serios din acest sezon. Lider incontestabil în Divizia A2 Est, formația pregătită de Silviu Oancea se va duela joi, 21 noiembrie 2019, cu CS Știința Explorări Baia Mare, în optimile Cupei României, într-un joc găzduit de Sala “Mihai Viteazul” din București.

Formată 100% din jucători români, Steaua are gânduri mari pe termen scurt și mediu. Condusă din teren de căpitanul Claudiu Florentin Dumitru, echipa din Ghencea a pregătit în cele mai mici detalii duelul cu Știința Explorări Baia Mare.
Prima formație din Divizia A2 calificată în optimile Cupei României la volei în ultimii 28 de ani, Steaua vrea să ajungă cât mai sus în această competiție. Iar una dintre armele secrete pentru meciul de joi va fi trăgătorul de 2,05 metri, Andrei Octavian Ana (20 de ani).

Partida dintre Steaua București și CS Știința Explorări Baia Mare va avea loc joi, 21 noiembrie 2019, în Sala “Mihai Viteazul” din București, de la ora 17:30 și va fi transmisă LIVE de către canalul de Youtube Steaua TV.

 

Distribuire social media