Steaua campioană de toamnă în Liga a IV-a

Pe Stadionul Ghencea, a avut loc astăzi ultima partidă din turul Ligii a IV-a municipale București. Steaua, în calitate de echipă oaspete, a jucat contra celor de la Romprim. Meciul s-a jucat, practic, într-un singur sens, victoria profilându-se încă din primele minute. Predescu a transformat o lovitură liberă din lateral stânga, deschizând scorul în minutul 10, după care Mirea, la o fază oarecum comică, a marcat golul al doilea, după o preluare cu spatele, urmată de un șut pe jos, cu latul. Predescu a majorat diferența din lovitură de pedeapsă, în minutul 20 (foto), iar scorul pauzei a fost stabilit la 5-0 după golurile realizate de Vîlcea și Mirea.

În partea secundă, cei 1500 de spectatori prezenți în tribune au continuat să susțină frenetic echipa roș-albastră, care a mai punctat de patru ori prin Mirea, trei goluri, dar și Curt.

Cu acest succes, formația antrenată de Ion Ion termină turul pe prima poziție, cu un total de 38 de puncte și golaveraj 79-3, la egalitate cu Academia Rapid care însă are 75 de goluri marcate și 5 primite.

La partidă a asistat și un jurnalist de limbă engleză, James Montague, care va redacta un material pentru celebrul ziar New York Times. De asemenea, jurnalistul va trimite un reportaj radiofonic despre echipa de fotbal a CSA Steaua București și la Radio BBC.

Ultimul meci oficial din sezon, pentru roș-albaștri, este miercuri, 29 noiembrie, ora 13.00, în sferturile de finală ale Cupei României, cu AFC Asalt. După aceea, la finele săptămânii viitoare, conducerea echipei a perfectat un meci amical cu CSO Bragadiru, care evoluează în Liga a IV-a Ilfov.

Distribuire social media