Steaua câștigă Cupa României pentru a 7-a oară!

Echipa feminină de polo a Stelei a câștigat pentru a șaptea oară Cupă României după ce a obținut 7 victorii și o singură înfrângere în cele două turnee disputate.

În primul turneu, la Tg. Mureș, echipa roș-albastră a trecut în ordine de Rapid (15-7), CSU Oradea (28-3), CSM Tg. Mureș (27-6) și Dinamo (9-7). În al doilea turneu, la Otopeni, echipa antrenată de Ionuț Cismaru și Andrei Stoicuț a învins din nou categoric pe Rapid cu 17-2, pe CSM Tg. Mureș cu 21-6, și pe CSU Oradea, cu 14-6. Au cedat doar în fața celor de la Dinamo, 6-11, într-un meci fără implicații pentru ierarhia finală.

Jucătoarele noastre își păstrează astfel trofeul, urmând să lupte acum și pentru titlul de campioană.

Lotul Stelei pentru ediția 2023 a Cupei României a fost următorul: Diana Togănel, Ioana Piedemonte, Krisztina Szeghalmi, Amalia Crâșmaru, Miroslava Stankoviasnka, Briana Mihăilă, Andreea Bobeanu, Andra Sandu, Iulia Nonea, Ana Maria Șerbănescu, Daniela Katlovska, Elena Delta, Teodora Pisaroschi, Giulia Stan, Antonia Negrilă, Cristina Rădulescu, Maria Frângu, Denisa Brândușa, Sara Pascu.

Steaua a marcat 137 de goluri în cele 8 partide disputate. Ana Șerbănescu, cu 32 de reușite, a fost din nou golgeterul echipei noastre. Au urmat în top, Krisztina Szeghalmi cu 22 de goluri și  Miroslava Stankovianska cu 18. Celelalte reușite ale Stelei: Iulia Nonea 13, Andra Sandu 11, Daniela Katlovska și Andreea Bobeanu câte 9, Amalia Crâșmaru 8, Ioana Piedemonte 7, Elena Delta 4, Cristina Rădulescu și Maria Frângu câte 2.

Distribuire social media