Steaua câștiga derby-ul cu Dinamo din etapa a II-a a Cupei României

După o primă repriza în care gazdele au condus ostilitățile și s-au impus cu 10-0, echipa noastră a revenit mult mai motivată în ultima repriză, reușind victoria. Aripa Petelo Tupou aduce Steaua în joc după ce marchează un eseu mult așteptat. Câteva minute mai târziu, Ionuț Dumitru înscrie un eseul aducând egalitatea, iar Andrei Filip îl transformă ducând scorul în favoarea steliștilor, 12-10.

Dinamo reușește transformarea unei lovituri de pedeapsă și trece iar în frunte, la doar un punct diferență și pentru ultima dată. Urmează show-ul roș-albaștrilor. La un ofsaid comis de gazde, ai noștri primesc o lovitură de pedeapsă concretizată de Robert Neagu în puncte și trecem din nou în față, cu 15-13. Eseul lui Alex Gordaș și transformarea reușită de Andrei Filip fac diferența. Tabela de marcaj arată 22-13, scor care rămâne neschimbat până la finalul partidei.

În următoarea etapă CSA ”Steaua București” întâlnește Poli Agro Iași pe 3 aprilie de la ora 15.00, la stadionul de rugby din Complexul Ghencea.

Distribuire social media