Steaua continuă cursa spre titlul cu numărul 18!

Steaua București-Unirea Dej 3-0 (25-21, 25-14, 25-19)

Steliștii nu le-au dat nici o șansă celor de la Unirea Dej, în partida disputată în această seară, în Sala Mihai Viteazul din București. După un prim set echilibrat, până la punctul 18, băieții lui Silviu Oancea au pus stăpânire pe fileu, dominând adversara la toate capitolele.

Cu Ciprian Matei de neoprit (19 puncte), militarii au obținut o victorie normală, dar foarte importantă în economia clasamentului, unde formația noastră se află pe locul 3, la trei lungimi de undă în spatele liderului Arcada Galați.

Pentru Steaua au evoluat: Ivan Kostic 1 pct, Ciprian Matei 19 pct, Nicolae Ghionea 1 pct, Dusan Lopar 4 pct, Marius Iftime 13 pct, Mircea Peța 9 pct și Nikola Lakcevic (libero). Au mai jucat: Claudiu Dumitru 1 pct, Gabriel Bontea 2 pct, Robert Vologa 3 pct, Eduard Ocunschi și Balsa Radunovic 6 pct. Antrenori: Silviu Oancea și Dan Duroaia.

Silviu Oancea: „A fost foarte dificil să-mi mobilizez echipa după victoria spectaculoasă de la Galați, dar le-am spus că punctele din jocurile considerate mai ușoare cântăresc dublu în clasament, iar la finalul acestui meci pot spune că este o victorie muncită după o săptămână grea”. Întrebat dacă Steaua poate fi campioană în acest sezon, antrenorul nostru principal a adăugat: „În sport totul este posibil, dar nu vreau să promit nimic. Cu toate acestea vreau să-i asigur pe toți steliștii că vom da totul pentru a termina cât mai sus acest campionat”.

Distribuire social media