Steaua continuă parcursul de regularitate !

Meciul tur a fost disputat de Steaua în condiții dificile, cu un lot afectat de virusul SARS-CoV-2, scorul 2-0, fiind consemnat la capătul celor 90 de minute prin două realizări în repriza secundă.

Partida din retur, a pornit clar cu Steaua ca mare favorită și începutul de meci a fost pe măsura așteptărilor. Roș-albaștrii s-au instalat autoritar la conducerea ostilităților încă din primul minut, afișând o dominare teritorială evidentă. Scorul a fost deschis în minutul 10, prin reușita de generic din afara careului a lui Alex Zaharia.

Steliștii au controlat în totalitate jocul, modificarea scorului fiind o problemă de timp, care a survenit în minutul 24, prin golul lui Remus Chipirliu. Prima repriză a luat sfârșit cu scorul de 2-0, gazdele nepunând niciun moment în pericol poarta apărată de Ștefan Mușat.

Actul secund a debutat printr-o încercare a gazdelor de a pune presiune pe poarta roș-albaștrilor. Au fost 10 minute în care Concordia Chiajna 2, a ieșit la joc și a încercat să conteze în plan ofensiv. Apărarea stelistă a fost de neclintit și jocul a continuat cu o superioritate evidentă a elevilor lui Daniel Oprița.

Chipirliu (minutul 60), Răsdan (minutul 89) și Pacionel (minutul 92), au pus capăt unei întâlniri încheiate cu scorul de 5-0, meci la discreția echipei Steaua București, care își continuă parcursul invincibil către obiectivul final !

De remarcat consecvența și regularitatea vârfului Remus Chipirliu, care marchează constant meci de meci și faptul că ultimele două goluri au fost marcate în condiții de inferioritate numerică în urma accidentării lui Antonio Vlad, după epuizarea schimbărilor posibile. Steaua arată ca o adevărată echipă cu compartimente omogene, cu un potențial mare, o echipă sigură și echilibrată. Prin această victorie, cu trei etape înainte de terminarea sezonului regulat, steliștii și-au asigurat matematic accesul în play-off și se află la doi pași de barajul care poate aduce momentul adevărului așteptat de toată suflarea roș-albastră, PROMOVAREA !

Echipa noastră a evoluat în formula: Ștefan Mușat, George Călinţaru, Walace da Silva, Antonio Vlad, Adrian Ilie, Mădălin Mihăescu, Liviu Băjenaru, Florin Răsdan, Alexandru Zaharia, Philippe Nsiah, Remus Chipirliu.

În repriza secundă, Walace da Silva, Philippe Nsiah, Alexandru Zaharia, Liviu Băjenaru și Mădălin Mihăescu, au fost înlocuiți cu Ovidiu Morariu, Dragoș Huiban, Emilian Pacionel, Rareș Enceanu și Valentin Bărbulescu.

Etapa următoare, Steaua București va juca pe teren propriu unde va primi vizita celor de la FC Rapid II, în data de 17 aprilie.

Distribuire social media