STEAUA CSM EXIMBANK FACE SPECTACOL ÎN LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET!

Baschetbaliștii steliști continuă seria succeselor împotriva echipelor de top. Ei au învins aseară, într-un mod categoric, echipa Atlassib Sibiu, de care au dispus cu scorul de 78-65.

Militarii nu le-au dat nici o șansă adversarilor, instalându-se la cârma partidei încă din primele minute de joc și dictând ritmul acestuia până aproape de final.

Dacă în primul sfert conduceau la o diferența de doar 4 puncte (14-10), steliștii au majorat diferența la 10 puncte după sfertul al doilea (38-28) și au ridicat-o la 15 (61-46) înaintea ultimului act.

Ultimul sfert a început în aceeași notă de dominare clară, pe fondul căreia baschetbaliștii militari au realizat faze spectaculoase, intens gustate și aplaudate de numeroșii suporteri prezenți în tribunele sălii Mihai Viteazul din capitală și au reușit să se desprindă, la un moment dat, la o diferență de 24 de puncte.

În ultimele minute ale partidei ei au slăbit ”motoarele”, ceea ce a permis oaspeților să mai recupereze din handicap și să încheie meciul la o diferență de doar 13 puncte în urma steliștilor, mai mult decât mulțumitoare în raport cu situația forțelor din teren.

Steaua CSM EximBank înregistrează astfel cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet, din tot atâtea partide. Cei mai buni marcatori ai roș-albaștrilor în această partidă au fost americanul Travis Watson și croatul Pankracije Barac, fiecare cu cate 15 puncte.

”Am câștigat mai ușor decât ne așteptam”, a declarat la finalul meciului Dragoș Barbu, managerul secției de baschet CSA Steaua. ”Sibiul e o echipă puternică, redutabilă, greu de destabilizat. Mă bucur că băieții i-au citit însă repede și s-au impus, controlând partida pe tot parcursul ei, fără a le lăsa vreo șansă să revină în joc. Îi felicit pentru dăruire și pentru consistența de care au dat dovadă în joc”, a mai spus oficialul stelist.

La rândul lui, președintele Steaua CSM EximBank Virgil Stănescu, a declarat că nu a putut alunga emoțiile decât aproape de final: ”Nu puteam să mă bucur înainte de terminarea partidei, orice meci se termină doar la fluierul final. Nici n-am avut obișnuința unor victorii de asemenea anvergură, pentru noi totul a fost la limită, la infarct, până acum. Recunosc, mai aveam încă emoții și în ultimul sfert, când conduceam cu 24 puncte, deși matematic nu prea aveam cum să pierdem partida. Dar am văzut atât de multe în viața mea de sportiv, încât am învățat că orice se poate întâmpla când te aștepți mai puțin, că trebuie să rămâi în priză până în ultima secundă. Mi se întâmplă și acum, chiar dacă nu mai sunt acolo, pe teren. Emoțiile de pe margine sunt mult mai mari!”.

Distribuire social media