Steaua CSM EximBank, primul loc la finalul sezonului regulat

Claudiu Fometescu la un timeout alaturi de elevii sai

Steaua CSM EximBank a încheiat sezonul regulat pe primul loc, după victoria obținută în această seară, în fața Sibiului, scor 90-74. Elevii lui Claudiu Fometescu vor întâlni, în primul tur al playoff-ului, pe Dinamo, primul meci fiind programat pe 17 aprilie. Toate fazele playoff-ului se joacă după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

Claudiu Fometescu a încercat, în meciul de astăzi, să ruleze tot lotul, și părea că jucătorii lui vor controla jocul. Sibiul a venit la București, însă, cu chef de joc și apetit pentru aruncările de afară, preluând conducerea pe finalul primului sfert. Cele două echipe s-au succedat la conducere, până în sfertul trei, când Steaua a încercat o desprindere decisivă. Sibiu a ținut aproape și le-a dat mari bătăi de cap gazdelor. A fost nevoie de un joc colectiv, în ultimele 10 minute, pentru ca Steaua să-și asigure victoria. S-a încheiat 90-74 pentru militari, care încheie sezonul regulat pe primul loc.

Titus Nicoară a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 22 de puncte, dar și 8 recuperări, urmat de Barac, cu 19 puncte, Malesevic cu 12 și Paul cu 11.

sursa: steauabaschet.ro

Distribuire social media