Steaua, imbatabilă în amicale !

Campania de amicale a fotbaliștilor steliști s-a încheiat astăzi, 6 martie 2021. Ultimul adversar din seria partidelor de verificare a fost CSM Alexandria, o echipă de Liga a 3-a, clasată pe locul 6 în seria a 6-a.

Pe o vreme vitregă, frig și precipitații, Steaua a făcut repetiția finală înaintea debutului în sezonul de primăvară. Startul meciului a găsit echipa roș-albastră în terenul oaspeților cu un pronunțat spirit ofensiv, elevii lui Daniel Oprița, dominând autoritar mijlocul terenului și presând apărarea teleormăneană non-stop. Rareș Enceanu, a deschis scorul printr-un șut de excepție, în minutul 35, execuție spectaculoasă de la peste 20 m. Mijlocașul stelist „recidivează”, fiind la a doua realizare consecutivă prin trasoare executate din afara careului mare. 1-0, a fost scorul după primele 45 de minute.

Actul secund, care a pornit cu avantajul minim de partea steliștilor a consemnat aceeași dominare accentuată a echipei noastre, rar întreruptă de contraatacuri firave și sterile ale oaspeților. Ofensiva steliștilor s-a concretizat a doua oară prin reușita fundașului Ovidiu Morariu, care a punctat cu o lovitură de cap, din interiorul careului de 16 m, în urma unui corner. Meciul dominat cap-coadă de roș-albaștri, s-a încheiat cu scorul de 2-0 și pune capăt perioadei precompetiționale, bilanțul fiind este extrem de încurajator și optimist pentru asaltul final, promovarea.

În cele opt partide disputate, am întâlnit și două echipe din Liga a 2-a, echipe care luptă pentru play-off. Cele șapte victorii și un singur egal, golaverajul de 39-11, ne fac să sperăm că perioada pregătitoare, a fost o reușită. În aceste amicale, antrenorul a rulat întreg lotul de jucători, încercând diverse formule de joc iar rezultatele înregistrate demonstrează că avem la dispoziție multiple soluții pentru dezvoltarea jocului în orice compartiment.

Steaua, reia campionatul în data de 13 martie, din poziția de lider al seriei a 4-a. Adversarul va fi SC Fotbal Club FCSB SA 2, echipă clasată pe locul 2, la două puncte diferență. Partida se va disputa pe terenul 5 din cadrul Complexului sportiv Steaua.

Înainte Steaua !❤️💙

Distribuire social media