Steaua încheie cu maximum de puncte turul Ligii a IV-a la fotbal

Echipa de fotbal Steaua București a învins sâmbătă, 23 noiembrie 2019, cu 4-1 pe Bucharest United, într-un meci al etapei a XV-a din Liga a IV-a, disputat pe Stadionul Berceni.

Liderul seriei bucureștene a deschis scorul înca din minutul 11, prin Andrei Antohi, golgeterul roș-albaștrilor. Andrei Neagoe a mărit avantajul steliștilor în minutul 24, la numai două minute după ce Bucharest United a rata o lovitură de pedeapsă executată în bara de către Adrian Diaconu.
Robert Elek și-a trecut și el numele în dreptul marcatorilor reușind o deviere în minutul 43, iar la pauza a fost doar 3-0 la pentru echipa militară, care a controlat autoritar prima parte a jocului.
După reluare, Andrei Antohi reușeste dubla marcând înca odată în minutul 57.  Urmează o perioadă în care cele două echipe se anulează reciproc, iar în minutul 73 Alexandru Aldea, fostul jucător al Stelei, marchează pentru United golul de onoare.
Meciul se termină 4-1, iar Steaua încheie turul campionatului Ligii a IV-a la fotbal cu maximum de puncte și se distanțează la 5 lungimi față de Bucharest United.

Steaua a început meciul în următoarea alcătuire: Meilă – Neagu, Bactăr, Morariu, Ad. Ilie – Neagoe, Enceanu, Bărbulescu – Răsdan, Elek, Antohi.
Au intrat în repriza a doua și Valentin Niculae, Alin Robu, Cozmin Mihai și Liviu Băjenaru.

Campionatul continuă în 2019 cu etapa a XVI-a, prima a returului, joi 28 noiembrie, de la ora 13:00 când Steaua va întâlni pe AFC Rapid, tot pe stadionul din Berceni, meci ce va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe canalul oficial de Youtube al CSA Steaua – STEAUA TV.

GALERIE FOTO de la meciul de la Berceni puteți vedea AICI.

Meciul integral dintre Steaua București și Bucharest United poate fi văzut mai jos:

Distribuire social media