Steaua, învinsă acasă de Barceloneta în Liga Campionilor la polo masculin

Echipa de polo masculin a CSA Steaua București a cedat jocul de miercuri seara, 6 februarie 2019, din etapa a 9-a a grupei A din Liga Campionilor, în fața spaniolilor de la Barceloneta, scor 10-14.

Pentru echipa noastră au marcat: Uros Cuckovic – 5 goluri, Marinic Jerko – 3 goluri, Marios Kapotsis și Dimitri Goanță, fiecare câte un gol.

Următorul joc al formației CSA Steaua în Liga Campionilor la polo masculin va fi tot pe teren propriu, cu Dinamo Moscova, pe 27 februarie 2019, de la ora 20:30.

Cei doi tehnicieni au declarat următoarele la finalul jocului:
“Problema noastră în această seară a fost apărarea, care nu a mers așa cum trebuia. Bareloneta a prins o zi foarte bună, și-a luat toate măsurile de precauție după meciul din tur, când i-am surprins puțin, și acest lucru s-a văzut. Barceloneta este o echipă mare, iar diferența dintre noi și este este destul de importantă”
Andrei Iosep, antrenor Steaua

“Cel mai important lucru obținut azi este victoria. Am plănuit să fim mai agresivi în apărare încă din startul meciului, iar asta a funcționat. Le-am pus probleme celor de la Steaua și asta s-a văzut pe tabelă. Mi-a plăcut foarte mult și atitudinea elevilor mei în acest meci. Steaua a jucat bine, dar Barceloneta avut un plus. Suntem pe locul 2 în această grupă foarte puternică și vreau să ne menținem acolo”
Jesus Martin, antrenor Barceloneta

Distribuire social media