Steaua pierde la Craiova și cade, din nou, pe locul doi

Steaua CSM EximBank a pierdut partida de la Craiova și prima poziție în clasament, după 95-88 în Bănie. Meciul s-a decis în ultimul sfert, când gazdele au revenit de la o diferență de 7 puncte, profitând și de eliminările din tabăra bucureștenilor. Amis și Cooper au părăsit terenul cu 5 greșeli personale, într-o partidă în care arbitrii au dictat 28 de libere în favoarea oltenilor, față de doar 6 pentru Steaua. În urma acestei înfrângeri, elevii lui Fometescu revin pe locul doi, la un punct în spatele Oradei. Sâmbătă, cele două echipe se întâlnesc în Sala ”Mihai Viteazul”.

În urmă cu doar câteva zile, Craiova reușea să câștige partida cu Oradea, după un sfert 4 câștigat la o diferență de 8 puncte. La fel s-a întâmplat și astăzi, când Steaua a condus tot meciul, și a pierdut la 14 puncte ultimele 10 minute. Un factor important a fost eliminare lui Amis și Cooper, ambii scoși din joc pe final. De altfel, elevii lui Fometescu au strâns 27 de faulturi, față de cele 18 ale Craiovei, care a beneficiat de 28 de libere. De partea celaltă, doar Marinovic și Nicoară au aruncat de la linia de libere.

Marko Marinovic și Porter Troupe au terminat cu câte 21 puncte. Titus Nicoară a reușit 17 puncte, iar Bill Amis 12.

În urma acestui rezultat, Steaua ajunge la 21 de victorii și 9 înfrângeri și coboară pe poziția a doua a clasamentului. Sâmbătă, în Sala ”Mihai Viteazul” din București, începând cu ora 20:15, se joacă derby-ul dintre Steaua și Oradea.

 

sursa: steauabaschet.ro

Distribuire social media