Steaua rămâne neînvinsă în SuperLigă!

Etapa a IV-a din SuperLiga CEC Bank, a programat pentru Steaua o deplasare extrem de dificilă la Timișoara, pentru întâlnirea cu vicecampioana CS SCM.

Elevii antrenorilor Dumbravă și Mihalache au deschis scorul printr-o lovitură de pedeapsă în minutul 14. Până la terminarea primelor 40 de minute, fiecare echipă a mai reușit câte 3 p, scorul pauzei fiind favorabil steliștilor, 6-3. Cele 6 p ale sportivilor noștri au fost marcate de Tudor Boldor.

Actul secund a debutat vijelios pentru gazde. Printr-o lovitură de pedeapsă și un eseu transformat, Timișoara trece temporar la conducere în numai 5 minute, 13-6. Replica roș-albaștrilor a fost rapidă, un eseu bine construit, după un balon câștigat în urma unor presiuni repetate ale înaintării steliste. Finalizarea a venit în urma unui atac supranumeric, o dezvoltare a jocului pe treisferturi care a surprins defensiva adversarilor. Nasalo a reușit încercarea care a fost transformată de Plai și a făcut ca scorul să redevină egal, 13-13.

Cu două eliminări temporare în finalul meciului, Steaua conservă rezultatul, ba chiar trece pe lângă victorie în ultima fază a partidei când Plai ratează o lovitură de pedeapsă, după ce mai devreme nimerise bara.

Per ansamblu Steaua a dominat ușor jocul pe înaintare și a anihilat încercările timișorenilor de a surprinde prin ieșirile lungi, la angajament, prin baloane înalte. Steaua rămâne neînvinsă în actualul sezon, ocupă locul I în clasament și urmează să întâlnească sâmbătă, 23 mai, pe teren propriu pe CS Universitatea Cluj.

 

Distribuire social media